Ingyenes Sütőipari és gyorspékségi munkás Tanfolyam

Sütőipari és gyorspékségi munkás OKJ Tanfolyam indul Heves megyében!

Sütőipari és gyorspékségi munkás OKJ - Eger - felnottkepzes.hu - Felnőttképzés - IOSZIA

Képzés megnevezése: Sütőipari és gyorspékségi munkás
OKJ azonosító: 21 541 02
Képzés helyszíne: Eger
Óraszám: 520 óra
Engedélyszám: E-000526/2014/A107

Az „IOSZIA” Felnőttképző Intézmény az új évben is egy, az elmúlt évek sikeres, egyedülálló képzését indítja Önnek! A Sütőipari és gyorspékségi munkás részszakképesítés OKJ képzést, a szakképzésről szóló törvény szerinti, állam által elismert szakképesítést biztosító tanfolyamot. Az új évben bekövetkező változások, újdonságok (OKJ törvények), a szakképzésről szóló törvény szerinti, állam által elismert szakképesítést biztosító tanfolyamunkra érdemes mielőbb jelentkeznie, regisztrálnia. Képzésünk az ország bármely pontján, kedvezőbb, költséghatékony megoldás lehet az általunk szervezett helyen, lakóhelyéhez legközelebb. A Sütőipari és gyorspékségi munkás részszakképesítés megszerzése után elvégezheti a  34 541 05 Pék szakképesítést nyújtó képzést, akár saját vállalkozást is indíthat. A részszakképesítés OKJ képzési programjába meghatározott tananyag során az élelmiszeripari tevékenység keretében kenyérfélék, péksütemények előállításával, kezelésével tud foglalkozni. Megismerkedik a tésztafeldolgozás műveleteihez használt gépek, berendezések működésével, üzemeltetésük szabályaival, a legfőbb élelmiszerbiztonsági-, munka-, tűz-, környezetvédelmi és higiéniai előírások betartása mellett.
A képzés eredményességét, a munkavállalás-munkahelykeresés sikerét, vagy a betöltött állásban való eredményesebb munkát szolgáló felnőttképzéshez kapcsolódó szolgáltatásunk: Előzetes tudásszint-mérés, Hatékonyság növelés, Munkavállalás elősegítése.
A részszakképesítéssel betölthető munkakörök: Sütőipari munkás, Sütőipari táblázó, Sütőipari vető, Gyorspékségi sütő és eladó
Sütőipari és gyorspékségi munkás részszakképesítés OKJ tanfolyam, Felnőttképzési engedély (E-000526/2014/A107) alapján folytatott képzés azonosító száma: 21 541 02
Az Élelmiszeripar szakmacsoportban a szakképesítés szintje: alapfokú részszakképesítés

A Sütőipari és gyorspékségi munkás képzés megkezdésének feltételei:

– Iskolai előképzettség: befejezett iskolai végzettséget nem igényel
– Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek

A Sütőipari és gyorspékségi munkás szakképesítéssel rendelkező képes:

felkészülni a munkára, – előkészíteni a munkafolyamatokat, – alapméréseket végezni, – eszközöket használni, gépeket kezelni, – munkavédelmi előírásokat betartani, – irányítással feldolgozni a tésztát, – kelesztésnél elhelyezni a tésztát a kelesztőben, felületkezelést végezni, – irányítással vetési feladatokat ellátni, kisütni a termékeket, – csomagolási feladatokat végezni, – alapszintű adminisztrációs munkát végezni.

Képzési Modulok listája:
– 11945-16 Sütőipari alapismeretek
– 11919-16 Élelmiszerelőállítási alapismeretek

A szakmai vizsgára bocsátás feltétele: valamennyi modulból a modulzáró vizsga eredményes letétele
A komplex szakmai vizsga vizsgatevékenységei: gyakorlat, szóbeli

A tanfolyammal kapcsolatban érdeklődjön az illetékes Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán!

Sütőipari és gyorspékségi munkás

Képzés megnevezése: Sütőipari és gyorspékségi munkás
OKJ azonosító: 21 541 02
Nyilvántartási szám: E-000526/2014/A107
Képzés helyszíne: Eger
Óraszám: 520 óra
Elmélet és gyakorlat óraszáma:
184 elméleti; 336 gyakorlati óra

A szakképesítés rövid leírása:

A sütőipari üzemekben irányítással sütőipari termékek előállításában vesz részt.

A szakképesítéssel rendelkező képes:

  • felkészülni a munkára,
  • előkészíteni a munkafolyamatokat,
  • alapméréseket végezni,
  • eszközöket használni, gépeket kezelni,
  • munkavédelmi előírásokat betartani,
  • irányítással feldolgozni a tésztát,
  • kelesztésnél elhelyezni a tésztát a kelesztőben, felületkezelést végezni,
  • irányítással vetési feladatokat ellátni, kisütni a termékeket,
  • csomagolási feladatokat végezni,
  • alapszintű adminisztrációs munkát végezni.

A képzés moduljai:

11945-16 Sütőipari alapismeretek

11919-16 Élelmiszerelőállítási alapismeretek

Bemeneti feltételek:

Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek

Életkor: Betöltött 16. életév és tankötelezettség teljesítése

A résztvevők kiválasztásának a módja:

Írásbeli és szóbeli szakmai alkalmassági vizsgálat; foglalkozás egészségügyi alkalmassági vizsgálat.

A tanfolyammal kapcsolatban érdeklődjön a lakóhelye szerinti területileg illetékes Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán!

Képző elérhetőségei:

E-mail: nikolett.h@ioszia.hu, WEB: www.felnottkepzes.hu, Telefon: +36 (30) 586-32-29

Jelentkezz!

Üdvözlettel:
“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény.
FELNŐTTKÉPZÉS

This entry was posted in Sütőipari és gyorspékségi munkás and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.